SVK:n seurakirje 2/2019

SVK:n seurakirje 2/2019

14.5.2019

SVK                                                                                                                            Helsingissä 14.5.2019

Seurakirje 2/2019

 

 1. Kevätkokouksen asiat
 2. Jäsenten eroamisesta ilmoittaminen
 3. Kalastusohjaajat seurojen apuna
 4. Vuosiviehe 2019 tilattavissa
 5. Ilmoita saaliisi Kalarekisteriin
 6. Kalastusleirit 2018
 7. Vapapäivänä 8.6. nuoret kalastavat Metsähallituskohteissa ilmaiseksi
 8. Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä
 9. Kilpailuiden uutisointi Vapaa-ajan Kalastajan nettisivuilla
 10. Kilpailuhakemukset

 

 1. Kevätkokouksen asiatSVK:n kevätkokous 4.5. vaati vapaa-ajankalastuksen edistämistä otettavaksi mukaan hallitusohjelmaan.

 

 1. Jäsenten eroamisesta ilmoittaminenJäsenten eroamisesta seurasta tulee aina ilmoittaa jäsensihteerille (tarja.lehtimaki@vapaa-ajankalastaja.fi), jotta emme turhaan lähetä jäsenille jäsenmaksusta muistutuksia. Jäsenmaksulaskun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus.Seurat, jotka saavat jäsenlaskun seuransa aktiivisista jäsenistä piirin ja SVK:n osalta, voivat poistaa laskulta vielä jäseniä, kunhan seura ilmoittaa jäsensihteerille, ketkä jäsenet laitetaan eronneiksi. Jäsensihteeri antaa laskulle uuden loppusumman ja samaa viitenumeroa saa käyttää. Uusia jäseniä ei saa enää tähän laskuun yhdistää. Uudet jäsenet laskutetaan seuraavalla laskulla.

 

 1. Kalastusohjaajat seurojen apunaLasten ja nuorten kalastusharrastuksen edistämistä varten on SVK palkannut kalastusohjaajia jokaisen piirin toiminta-alueelle. Nuorisotyöhön panostavien kalastusseurojen kannattaa olla yhteydessä kalastusohjaajiin tapahtumien järjestämiseksi ja uusien toimintatapojen kehittämiseksi. Ohjaajien yhteystiedot löytyvät: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/yhteystiedot/

 

 1. Vuosiviehe 2019 tilattavissaGrosarin Laxman vuosiviehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:n verkkokaupasta tai toimistolta. Viehettä valmistetaan 200 kappaletta, joten jos haluat omasi, ole nopea. Kalastusseurat voivat tilata vieheitä hintaan 8 €/ kappale + toimituskulut. Suositushinta ulosmyyntiin on 12 €/ kpl. Tilaukset www.vapaa-ajankalastaja.fi/kauppa tai puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi.

 

 1. Ilmoita saaliisi KalarekisteriinKalojen fongaaminen on mielenkiintoista ja jännittävää. Samalla opit paljon uusia asioita kaloista ja kalapaikoista sekä todennäköisesti tutustut muihin fongareihin.  Vapaa-ajankalastaja.fi -sivuilta löytyy fongareille oma sivu https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/fongaus/, jota voi käyttää saaliiden tilastointiin.Kaikki SVK:n jäsennumeron omaavat henkilöt voivat lisätä kalasaaliitaan sivujen Fongaus-listaan. Jäsenyyden lisäksi edellytyksenä on, että käyttäjä on rekisteröitynyt sivujen käyttäjäksi ja on kalaa ilmoittaessaan kirjautuneena sivuille. Fongauslistalla näkyvät siis vain kirjautuneiden jäsenten kalat. Fongaus-tilaston avulla voi helposti järjestää erilaisia fongauskilpailuja kavereiden kanssa, tai vaikkapa kalastuskerhoissa ja -leireillä.Ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/extranetohje/Kalan ilmoittaminen tapahtuu täällä: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kalailmoitus/Fongaustilastot: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/fongaus/
 2. Kalastusleirit 2019Osanottomaksut ovat edullisia ja leiripassit sisältävät leireillä täyden ylläpidon ruokailun ja ohjelman kera. Nuorten leirit ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 10-17-vuotiaille ja perheleirit aikuiselle yhdessä nuoren kanssa tai perheille. Tarkempia lisätietoja leireistä löytyy osoitteessa www.fisuun.fi-> tapahtumat.Nuorten leiriLänsi-Pohjan Perhokalastajat järjestävät nuorisoleirin 16.-19.6. Simossa. Leiripaikkana toimii Ylikärpän koulu ja kalastamaan pääsee Simojoelle ja Arppeen lammelle. Kalastamisen lisäksi leirillä harjoitellaan perhonsitomista ja saaliin käsittelyä. Leikkimieliset kilpailut ja retki Ranuan eläinpuistoon kuuluvat myös ohjelmaan. Halukkailla on mahdollisuus kalastaa myös yöllä.Leirin hinta on 120 € SVK:n jäsenelle, ei jäsenelle 140 €. Se sisältää majoituksen, ruokailut, kalastusluvat sekä tarvittavat kuljetukset leirin aikana. Leirille mahtuu mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 10.6. mennessä fisuun.fi -sivujen kautta. Lisätietoja: Helvi Hamari puh. 040 913 5172 tai Markku Räisänen puh. 050 387 8585.Nyt kaikki perhokalastuksesta kiinnostuneet nuoret mukaan.PerheleiriPohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri järjestää perheleirin Rautavaaran Metsäkartanossa 15.- 18.7.Tervetuloa mukaan monipuoliselle leirille, Rautavaaran upeisiin maisemiin. Leirillä kalastetaan onkien, heittämällä ja vetämällä, saalislajeina ovat ahven, hauki ja kirjolohi. Kalastuksen lisäksi leirillä on myös leikkimielisiä kilpailuja sekä tutustumista kalastusvälineiden rakenteluun.Leirin hinta on 50 €/ aikuinen ja 30 €/ nuori. Se sisältää askartelumateriaalit, majoituksen, ruokailut, sekä ohjatun ohjelman. Leirille mahtuu mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä. Ilmoittautumiset 20.6. mennessä fisuun.fi-sivujen kautta. Lisätietoja: Kyösti Kauppinen puh.  044 3304320 tai kyosti.k7@gmail.com.

 

 1. Vapapäivänä 8.6. nuoret kalastavat Metsähallituskohteissa ilmaiseksiSVK yhteistyössä Metsähallituksen kanssa järjestää lauantaina 8.6. klo 10-15 kaikille alle 18-vuotiaille ilmaisen kalastustapahtuman Vapapäivän kaikkiaan kolmellatoista Metsähallituksen virkistyskalastuskohteella. Opastettujen kohteiden lisäksi nuorilla on mahdollisuus kalastaa muuallakin Metsähallituksen kalastuskohteissa ilmaiseksi 8.6. vuorokauden ajan. Opastetuilla kohteilla tarjotaan ohjeita yleisimpiin kalastusmuotoihin, mutta osalla kohteista erikoistutaan perhokalastuksen, soutu-uistelun tai heittokalastuksen opastukseen syvemmin. Metsähallituksen kalastuskohteiden lisäksi järjestetään kalastustapahtumia myös yksityisillä kalastuskohteilla.Katso lisätietoja tapahtumasta www.fisuun.fi ja Facebook à vapapäivä.Vapapäivän kohteet ovat: – Salo, Teijo: Matildanjärvi

– Ikaalinen: Teerilampi

– Lammi (Evo): Niemisjärvet

Kysy lisää: janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, p. 0400 946 968

– Kivijärvi: Heikinlampi

Kysy lisää: juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, p. 045 113 3050

– Mikkeli: Valkeajärvi

– Lieksa: Änäkäinen

– Nurmes: Peurajärvi

Kysy lisää: janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, p. 044 547 9116

– Kuhmo: Syväjärvi

– Rovaniemi: Vikaköngäs

– Sievi: Maasydänjärvi

– Sodankylä: Ahvenlampi

– Vaala: Manamansalo, Särkinen

– Kajaani: Hoikanlampi UUSI KOHDE! Hoikanlampi on luonnonkalakohde, jossa ei ole lohikaloja. Vapapäivänä klo 10-15 kalastamaan pääsevät vain alaikäiset.

Kysy lisää: petter.nissen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, p. 0500 440 923

 

 1. Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä Kilpailuista on oheisessa liitteessä. Kilpailukutsut, ilmoittautumisohjeet yms. löytyvät Vapaa-ajan Kalastaja –lehdistä 3/2019 ja 4/2019 sekä SVK:n kotisivuilta www.vapaa-ajankalastaja.fi. Lisätietoja SVK:n kilpailutoiminnasta saatte myös kalatalousasiantuntija Marcus Wikströmiltä p. 045 110 2126, s-posti: marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi.
 2. Kilpailuiden uutisointi Vapaa-ajan Kalastajan nettisivuillaKansainvälisten kilpailuiden sekä SM-kilpailuiden uutiset kuvineen löytyvät Vapaa-ajan Kalastajan nettisivuilta www.vapaa-ajankalastajalehti.fi. Käykäähän tutustumassa.
 3. KilpailuhakemuksetSVK:n kilpailutoimikunta jaostoineen muistuttaa piirejä ja seuroja SM-kisojen hakuprosessista ja suorastaan yllyttää olemaan asian suhteen aktiivinen! Hakemusten ei tarvitse olla pitkiä; lyhyt sähköposti, johon laitetaan kisa, aika, paikka sekä yhteystiedot, riittää. Viestit voi laittaa joko SVK:n kilpailuvastaavalle (marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi) tai sitten jollekin kyseisen jaoston jäsenelle. Jaostot yhteystietoineen löytyvät osoitteesta www.vapaa-ajankalastaja.fi-> Kilpailut. Jaostot käsittelevät anomuksia tästedes sitä mukaa kuin niitä tulee. Kisoja myönnettäessä käytetään yhtenä pääkriteerinä sitä, onko kisaa hakeneella piirillä viime aikoina ollut haettavaa kisaa järjestettävänä, eli myönnöissä pyritään tasapuolisuuteen ja vuoroperiaatteeseen. Jaostot myöntävät sitoville hakemuksille mielellään kisoja 2-3 vuodeksi eteenpäin, joten piirien kannattaa pohtia kisatoimintaansa ja harkita hakemuksia myös pidemmällä aikavälillä. Tämä koskee myös maajoukkuekarsintakisoja!Muistutamme, että kilpailujaostot myöntävät SM-kisojen järjestelyjä niin vapaa-ajankalastajapiireille kuin seuroillekin. On kuitenkin suotavaa, että seurat ilmoittavat omalle piirille hakuaikeistaan ennen järjestelyanomuksen lähettämistä. Suurimpien SM-kisojen osalta hakemusten on tultava piirien kautta. Näin tieto kilpailusta leviää tehokkaammin ko. piirin alueella, ja päällekkäisistä suunnitelmista vältytään. Tällaiset kisat ovat ainakin: SM-pilkki, SM-onki, SM-laituripilkki, SM-lohipilkki ja SM-särkipilkki.Kalaisaa kesää ja kireitä siimoja! Terveisin Jaana Vetikko, Markku Marttinen, Olli Saari, Petter Nissén, Janne Rautanen, Marcus Wikström, Juha Ojaharju, Janne Tarkiainen, Tarja Lehtimäki, Jaana Piskonen ja Janne Antila.

 

 

Kilpailutoimintaa kesällä ja syksyllä 2019

 

Kilpailuissa noudatetaan SVK:n kilpailutoimikunnan hyväksymiä sääntöjä, jotka löytyvät mm. netistä os. www.vapaa-ajankalastaja.fi. Kilpailukutsut on julkaistu tai julkaistaan Vapaa-ajan Kalastaja –lehdissä 3/2019 ja 4/2019 sekä kokonaan kotisivuillamme; www.vapaa-ajankalastaja.fi -> Kilpailutoiminta -> SM-kutsut.Viehekalastuksen SM

Viehekalastuksen SM on tänä vuonna yksipäiväinen. Kilpailu käydään 16.6. Hauholla. Lue lisää tästä: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/vastuullinen/viehekalastuksen-sm/.

Kutsu SM-soutu-uisteluun

Soutu-uistelun SM-kilpailut järjestetään Lieksassa 6.7. klo 11-18 + siirtymä lopussa 30 min. Huom! Rauhoitus 2 vrk! Venekuntakohtaisen sarjan lisäksi palkitaan järjestäjien palkinnolla paras naisvenekunta sekä nuorten alle 18 v. venekunta. Kilpailukeskus sijaitsee Lomakylä Timitraniemessä (Timitrantie 25). Kaikilla 18-64 -vuotiailla on oltava kalastonhoitomaksu v. 2019 maksettu. Kilpailuun ilmoittaudutaan sunnuntaihin 30.6. mennessä joko sähköpostitse sirpa.hukkanen@nurmeksenkalamiehet.fi tai osoitteella SM-Soutu/Sirpa Hukkanen, Jänönkuja 1 a 4, 75500 Nurmes. Osallistumismaksu on 40 €/venekunta ja se maksetaan tilille FI44 5299 0120 0140 39 (Pohjois-Karjalan OP). Kuittiin merkintä ”SM-soutu” sekä osanottajien nimet. Jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla kisa-aamuna klo 8.30-10. Lisätietoja: Kari Turunen p. 045 638 7411.

Nuorten SM-perho Kuhmo Pajakka-, Saari- ja Lentuankosket ja Syväjärvi  6.-7.7. Osallistujamäärä 20. Järjestäjät Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat ja Kuhmon Perhokalastajat ry. Lisätiedot: Perttu Alakorpi  040 766 3954 palakorpi@gmail.com.

Kutsu SM-heittouistelun

Kilpailu pidetään Joroisissa 13.7. Kilpailuaika on klo 12-18 + siirtymät 1/2 tuntia mennen tullen. Kisakeskus sijaitsee Joroisten Joroisselän Venerannassa ja se on avoinna kisa-aamuna klo 9 lähtien. Osanottomaksu on 40 €/venekunta ja joukkuemaksut 20 €/joukkue. Kaloilla on seuraavat alamitat: Hauki 40 cm, kuha 46 cm, ahven 20 cm ja säyne 30 cm. Muut kalat eivät ole kilpailukaloja. Jos osallistut myös SVK:n vetouistelumestaruuskilpailuun, on osanottomaksu yhteensä 70 €/venekunta. Lisätiedot: Antti Tuomainen, p. 040 835 2928 ajtuomainen@gmail.com tai Tapani Kurki, p. 0400 613 510  juha.tapani.kurki@gmail.com.

Kutsu SVK:n vetouistelumestaruuskisaan

Kilpailu pidetään Joroisissa 14.7. Kilpailuaika on klo 10-16 + siirtymät 1/2 tuntia mennen tullen. Kisakeskus sijaitsee Joroisten Joroisselän Venerannassa ja se on avoinna kisa-aamuna klo 8 lähtien. Osanottomaksu on 40 €/venekunta ja joukkuemaksut 20 €/joukkue. Kaloilla on seuraavat alamitat: Hauki 40 cm, kuha 46 cm, ahven 20 cm ja säyne 30 cm. Muut kalat eivät ole kilpailukaloja.

Ahvenella ja kuhalla on kerroin 2. Jos osallistut myös SM-heittokilpailuun, on osanottomaksu yhteensä 70 €/venekunta. Lisätiedot: Antti Tuomainen, p. 040 835 2928 ajtuomainen@gmail.com tai Tapani Kurki, p. 0400 613510 juha.tapani.kurki@gmail.com.

 

Naisten SM-perho Kuusamo Kuusinkijoki 13.-14.7. Osallistujamäärä 20. Järjestäjä Järvi-Suomen kilpaperhokalastajat ry. Lisätiedot: Petri Virolainen 050 511 8035 petri.virolainen62@gmail.com.

 

Senioreiden SM-perho Kuusamo Kuusinkijoki 13.-14.7. Osallistujamäärä 20. Järjestäjä Järvi-Suomen kilpaperhokalastajat ry. Lisätiedot: Petri Virolainen 050 511 8035 petri.virolainen62@gmail.com.

 

Perho SM-kelluntarengas Isojoki Kangasjärvi 20.7. Osallistujamäärä 24. Järjestäjä Lounaissaariston Urheilukalastajat. Lisätiedot: Olli Toivonen 050 330 7739 ollitoivonen9@hotmail.com.

 

Kutsu SM-onkeen

SM-onki su 28.7. Lappeenrannassa Saimaan kanavalla, Kansolan sillan läheisyydessä.

Kilpailupaikka ja kisakeskus sijaitsevat Kansolan sillan välittömässä läheisyydessä. Opastus kilpailupaikalle alkaa valtatieltä 6, josta käännytään tielle 13 (Nuijamaantie). Nuijamaantieltä käännytään Metsäkansolantielle ja lopuksi Kaarnantielle, jonka varrella kisakeskus sijaitsee.

Kilpailuaika on klo 10-14, paitsi nuorten alle 12-vuotiaiden sarjassa klo 10-13.

Liikuttaessa mahdollisten jännitelinjojen ali tai läheisyydessä on vavat kasattava kuljetuskuntoon sekä noudatettava ehdottomasti paikalla olevien valvojien tarkempia ohjeita. Kilpailuun ilmoittautuminen seuroittain kilpailujen nettisivuilta saatavilla lomakkeilla. Kotisivut löytyvät osoitteesta www.smonki2019.com. Ilmoittautumiset on oltava järjestäjällä 15.7. mennessä (Antti Tuomainen, Ainonkuja 4, 78400 Varkaus, p. 040 835 2928, ajtuomainen@gmail.com). Osallistumismaksut: aikuiset 20 €, perheet 20 €, miesten ja miesveteraanien joukkueet 40 €, muut joukkueet 30 €. Nuorten sarjoissa ei osallistumismaksuja. Osallistumismaksut pitää olla maksettuna viimeistään 22.7. Kisakanslia on avoinna la 27.7. klo 16-18 ja kilpailupäivänä klo 6 alkaen. Mahdolliset muutokset joukkueisiin on tehtävä ennakkoon Antti Tuomaiselle 040 835 2928 tai viimeistään kisakansliaan kilpailuaamuna 28.7. klo 8 mennessä. Kilpailukortit ym. on noudettava kisakansliasta joukkueenjohtajan toimesta joko la 27.7. kanslian aukioloaikana tai sunnuntaina 28.7. klo 6-8 välisenä aikana. Kilpailumateriaali luovutetaan ainoastaan piirin tai seuran edustajan kuittausta vastaan.

Tiedustelut: Antti Tuomainen, p. 040 835 2928, ajtuomainen@gmail.com. Lisätietoja kisasta antaa myös Tapio Tapaninen, p. 0400 744 637 tai tapio.tapaninen@pp1.inet.fi.

 

Kutsu SM-kilpaonkeen

SM-kilpaonki pidetään 10.-11.8. Seinäjoen Kyrönjoella. Ajo-ohje: Orpanantie 1, Seinäjoki, jonka kohdasta käännytään vastakkaiseen suuntaan (ei Orpanantielle). Kilpailu on kaksipäiväinen, yksi 4-tunnin erä/ päivä. Kilpailuun ilmoittaudutaan etukäteen, 28.7. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaa.tero@gmail.com. Ilmoittautumisessa on mainittava selvästi seuran nimi ja joukkueiden jäsenet (5) sekä henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvien nimet ja sarjat. Lisäksi on ilmoitettava yhteyshenkilö ja puhelinnumero. Liitä sähköpostiin myös kuitti kilpailumaksusta.

Osallistumismaksut: aikuiset 20 €, nuoret ilmaiseksi. Joukkuekilpailu 50 €/joukkue. Tilinumero: FI79 5419 0140 0679 05. Viitenumero: 1009. Merkitty/rajattu kilpailualue on rauhoitettu kalastukselta 5.8. alkaen. Lisätietoja: Tero Kankaanpää, p. 044 547 7096.Kutsu SM-VeneongintaanKilpailu järjestetään la 17.8. Viitasaarella Huopanankoskella Muuruejärvessä. Kilpailuaika 11-15 + 30 min siirtymät alussa ja lopussa. Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Koskitie 50, Huopanankoski. Opastus 77-tieltä. Ilmoittautumiset paikan päällä klo. 8.00-10.15. Osanottomaksu 40 €/ venekunta. Lisätietoja Mikko Niskanen, p. 040 552 5739 tai niskasmikko24@gmail.com.

SVK:n onkimaajoukkueiden karsintakilpailut vuoden 2020 joukkueisiin

Kilpailut pidetään kahtena viikonloppuna sisältäen neljä 4 h osakilpailua. Yksi osakilpailu päivässä.

 1. kisaviikonloppu pidetään 24.-25.8. Kivisalmen kanavalla Rääkkylässä. Kisakeskus sijaitsee pohjoispuolella kanavaa. Kirjalliset ilmoittautumiset 1.8. mennessä (kilpailijan nimi, syntymävuosi ja ensisijainen sarja) sähköpostitse osoitteeseen heikki.matikainen@kolumbus.fi. Lisätietoja: Heikki Matikainen, p. 050 538 0714 tai Jukka Vanhanen p. 044 037 7557.
 2. kisaviikonloppu pidetään 21.-22.9. Seinäjoen Kalajärvellä. Kisakeskus sijaitsee Tuomen levähdyspaikan kohdalla, osoitteessa Alavudentie 365, Seinäjoki. Osallistumisen varmistaminen 1. kilpailupäivän aamuna kello 8.00–8.45 ja paikkojen arvonta alkaa kello 9. Harjoittelukielto kilpailualueella alkaen pe 20.9. kello 00.00. Lisätietoja: Tero Kankaanpää, p. 044 547 7096.

Osallistumismaksut: aikuiset 60 € ja nuoret alle 25v. maksutta. Maksu käsittää kaikki osakilpailut ja on suoritettava 20.8. mennessä tilille FI09 5770 0520 2182 46, saajana Team Maver Finland. Maksun viesti-kohtaan kilpailijan nimi ja teksti ”kilpaonkimaajoukkuekarsinta”. Osallistumisen varmistaminen 1. kilpailupäivän aamuna kello 8.00–8.45 ja paikka-arvonta kello 9. HUOM! Harjoittelukielto kilpailualueella alkaen perjantaina 23.8. kello 00.00.

 

Perho SM-loppukilpailu Kuusamo Kuusinkijoki ja Koverrusjärvi 24.-25.8. Järjestäjä perhokalastusjaosto ja seurat. Kilpailuun pääsevät 40 parasta SM-perhokarsintojen perusteella. Lisätiedot: Ilkka Pirinen 040 704 8906 ilkka.pirinen@gmail.com.

 

Kutsu nuorten SM-toimintakisaanSM-toimintakilpailu järjestetään Salossa Klippulan leirikeskuksessa 31.8.-1.9. Kyseessä on juhlavuosi, kilpailun ollessa 20. toimintakilpailukerta. Kisaan kuuluu monipuolisia kalastukseen ja luontoon liittyviä tehtäviä kolmihenkisille nuorisojoukkueille. Lisäksi joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan.  Jokainen Vapaa-ajankalastajapiiri voi lähettää kaksi joukkuetta ja hallitseva mestaripiiri 3 joukkuetta.

Ilmoittautumiset heinäkuun loppuun mennessä liiton toimistoon p. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Lisätietoja Janne Rautaselta, janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi  p. 0400 946 968 tai Jukka Vetikko (kisapaikka, ruokailut, majoitus), jukka.vetikko@nic.fi tai p. 050 525 7809. Tarkemmat tiedot lähetetään joukkueille ilmoittautumisen jälkeen. Kaikki piirit mukaan leirinomaiseen juhlakilpailuun!

Kutsu SM-laituripilkkiinSM-laituripilkkikilpailu Lahdessa, Teivaalan venelaitureilla su 15.9. klo 9.30-11.30 (11.30-12.30 tauko) ja 12.30-14.30. Kilpailukeskus on Pikku-Vesijärven parkkialueella, osoite: Kariniemenkatu (Lahden vesiurut). Kilpailupaikkojen arvonta alkaa kisakeskuksessa n. klo 8.45 ja se suoritetaan tietokoneen avuin. Kilpailuun ilmoittaudutaan vain ennakkoon piiri-/seurakohtaisesti. Ilmoittautumislomake on tulostettavissa VaPa Varkauden kotisivuilta www.vapavarkaus.net.

Ilmoittautumiset ma 9.9. mennessä Antti Tuomainen, p. 040 835 2928 tai ajtuomainen@gmail.com. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista! Osallistumismaksut: aikuiset 20 €, nuoret ilmaiseksi. Mies- ja miesveteraanijoukkueet 30 €, nais- ja naisveteraanijoukkueet 20 € ja nuorten joukkueet ilmaiseksi. Maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpakortit seurakohtaisesti kilpailukansliasta klo 7.00 alkaen. Tiedustelut: Sami Kainulainen, p. 050 559 3357, Veikko Karinkanta, p. 040 132 5774.

Kutsu epäviralliseen MM-tuulastukseen

MM-tuulastus 27.9. Vuoksella, kilpailuaika on klo 20-24. Kilpailukeskus Vuoksen Kalastuspuisto, Kotipolku 4, 55120 Imatra. Osallistumismaksut: 40 €/venekunta. Ilmoittautumiset ja osallistumismaksut 19.9. mennessä Ruokolahden Urheilukalastajien tilille FI6454021520013609. Ilmoittautumiset Esko Ijäkselle, esko.ijas@jippii.fi. Jälki-ilmoittautuminen kisapäivänä 5 € lisämaksu. Majoitusta ja veneen vuokrausta Vuoksen Kalastuspuisto, Toni Kainulainen p. 040 556 0121. Lisätietoja: Esko Ijäs p. 0400 838 565.

Kutsu SM-tuulastukseen

SM-tuulastus 28.9. Saimaalla Syyspohjanlahdella, kilpailuaika on klo 20-24. Kilpailukanslia sijaitsee Sopupirtin majalla Ruokolahdella, Sopupirtintie 70, 56310 Syyspohja. Osallistumismaksut: 40 €/ venekunta. Seurojen välinen joukkuekilpailu 20 €/joukkue. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 19.9. mennessä Ruokolahden Urheilukalastajien tilille: FI6454021520013609. Ilmoittautumiset Esko Ijäkselle, esko.ijas@jippii.fi. Jälki-ilmoittautuminen kisapäivänä 5 € lisämaksu. Majoitusta Vuoksen Kalastuspuisto, Toni Kainulainen p. 040 556 0121. Lisätietoja: Esko Ijäs puh. 0400 838 565.

 

 

Kutsut ovat kokonaan luettavissa osoitteessa www.vapaa-ajankalastaja.fi -> Kilpailut -> SM-kutsut.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Jaana Vetikko

tiedottajaSuomen Vapaa-ajankalastajien KeskusjärjestöVanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

puh. +358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

Vipuvoimaa EU:lta Euroopan Unioni